Kaarsenwinkeltje aan Oudkerkhof is ‘gezelligste winkel van Utrecht’ | De Utrechtse Internet Courant Kaarsenwinkeltje aan Oudkerkhof is ‘gezelligste winkel van Utrecht’ | De Utrechtse Internet Courant

Kaarsenwinkeltje aan Oudkerkhof is ‘gezelligste winkel van Utrecht’

Kaarsenwinkeltje aan Oudkerkhof is ‘gezelligste winkel van Utrecht’

Kaarsenwinkel BsaB aan het Oudkerkhof in Utrecht is uitgeroepen tot gezelligste winkel van Utrecht. Het kaarsenwinkeltje gaat nu de strijd aan voor de provinciale en landelijke titel. Van iedere stem gaat een bedrag naar het goede doel KiKa.

Ruud Metten, een van de eigenaren van de winkel, is trots op het resultaat. BsaB hoopt hoog te eindigen bij de landelijke verkiezingen. Stemmen kan tot eind januari op www.gezelligstewinkel.nl

BsaB vestigde zich in 2012 in Nederland en heeft als doestelling om de allerbeste kaarsen te maken op natuurlijke basis. ‘In de huidige markt worden veel diffusers aangeboden op basis van alcohol en parfum, en kaarsen op basis van paraffine. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen op zoek naar natuurlijke en verantwoorde producten en daar spelen wij goed op in,’ aldus BsaB.

1 Reactie

Reageren
  1. mark

    Vind het een erg leuke winkel met prima producten, kom er graag.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).