Politienieuws: Scooterdieven betrapt, toezichthouder aangereden en aanhouding voor heling | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Scooterdieven betrapt, toezichthouder aangereden en aanhouding voor heling | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Scooterdieven betrapt, toezichthouder aangereden en aanhouding voor heling

Politienieuws: Scooterdieven betrapt, toezichthouder aangereden en aanhouding voor heling

Politie is scooterdieven te slim af

Drie verdachten zijn gisteravond aangehouden voor een scooterdiefstal op de Spinozaweg in Utrecht.

Agenten kregen melding van een scooterdiefstal op de Spinozaweg in Utrecht. Ter plaatse zagen agenten een oudere man wijzend achter enkele jongens aanrennen. De agenten ondernamen meteen actie en zetten de achtervolging in. Twee verdachten werden hierbij aangehouden.

Op basis van de overige signalementen konden collega’s enige tijd later een derde verdachte aanhouden. Het gaat om twee jongens van 15 jaar en één jongen van 14 jaar uit Utrecht. Bij één van de verdachten werden werktuigen aangetroffen die vermoedelijk zijn gebruikt bij de diefstal. Politie doet nader onderzoek.

Vrouw rijdt toezichthouder aan

Een 39-jarige vrouw is gisteren aangehouden op de Willem Arntszkade in Utrecht omdat ze een toezichthouder had aangereden.

Een melding  kwam bij de politie binnen van een aanrijding van een toezichthouder op de Willem Arntszkade. Het zou gaan om een uit de hand gelopen bekeuringsituatie. Het slachtoffer, een 44-jarige man uit Utrecht, bekeurde de vrouw waarna de vrouw wegreed en daarbij de man aanreed. Het slachtoffer liep daarbij lichte verwondingen op aan zijn knie. De verdachte, een 39-jarige vrouw uit Utrecht, kon later worden aangehouden.

Man aangehouden voor heling

Een 19-jarige man is aangehouden op verdenking van heling van een scooter.

Omstreeks 17:00 uur kregen agenten de melding van heling van een scooter in Utrecht. De eigenaresse van de scooter zag de gestolen scooter online te koop staan en maakte een afspraak met de verkoper. Bij de bezichtiging bleek het te gaan om haar scooter en ze meldde dit aan de politie. De verdachte, een 19-jarige man uit Utrecht, is vervolgens aangehouden. De scooter is in beslag genomen voor nader onderzoek.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).