Jaarbeurs en Wolff Bioscopen tekenen voor nieuwe megabioscoop | De Utrechtse Internet Courant Jaarbeurs en Wolff Bioscopen tekenen voor nieuwe megabioscoop | De Utrechtse Internet Courant

Jaarbeurs en Wolff Bioscopen tekenen voor nieuwe megabioscoop

Jaarbeurs en Wolff Bioscopen tekenen voor nieuwe megabioscoop

Jaarbeurs en Wolff Bioscopen hebben hun handtekening gezet onder het contract voor de ontwikkeling van de nieuwe megabioscoop op het Jaarbeursterrein. De megabioscoop zal bestaan uit 15 hypermoderne zalen en beschikt in totaal over 3.500 stoelen. Ook zal er een groot foodcourt worden gerealiseerd.

Henk Broeders, voorzitter Raad van Commissarissen en waarnemend Algemeen Directeur Jaarbeurs: “Jaarbeurs is verheugd dat na jaren van overleg de vestiging van de megabioscoop als onderdeel van de ontwikkeling van het Stationsgebied bij Jaarbeurs nu een feit is.” Philipp Wolff, directeur Wolff Bioscopen: “Wij zijn een Utrechtse onderneming. Daarom vind ik het fantastisch om nu te kunnen melden dat wij dit project in onze thuisstad Utrecht gaan realiseren.”

Nederlands Film Festival

De doelstelling is om de bioscoop open te hebben tijdens het Nederlands Film Festival in 2015.

Willemien van Aalst, directeur Nederlands Film Festival: “De nieuwe megabioscoop bij de Jaarbeurs is een enorme en noodzakelijke aanwinst voor de ‘jonge’ stad Utrecht met een potentieel groot bioscooppubliek. Het Nederlands Film Festival ziet mede door de komst van de nieuwe megabioscoop zijn toekomst in Utrecht vol vertrouwen tegemoet.”

Als de megabioscoop opengaat, sluiten in Utrecht de oude bioscopen Catharijne en Camera.

1 Reactie

Reageren
  1. Theo Franssen

    Gaaf! Wij zijn blij met deze nieuwe overburen! Gefeliciteerd “Jaarbeurs’ en ‘Wolff Bioscopen’.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).